Uitzicht op Ikaria vanuit Ireon

WELKOM IN IREON BIJ KARIN EN NIKOS

Wij (Karin en Nikos) verhuren kamers in Ireon. De 5 ruime en schone kamers hebben uitzicht op de zee en zijn het hele jaar door te huren. De kamers beschikken over airconditioning, douche, koelkast en muskietengaas voor de deur naar het balkon. Op het balkon met zitje kijkt u uit over zee, waar u de vissers kunt zien uitvaren die uw dagelijkse verse maaltje vis vangen.

de heerlijk ontspannen ireon ervaring

  • ons huis - uw kamer - welkom !

    Ons huis is gelegen in het mooie dorp Ireon, op slechts een paar meter van de zee. Hier verhuren wij kamers (5) en runnen we een "Kava" (een soort slijterij). In onze "Kava" kun je, behalve drankjes (probeer de lekkere Samos wijnen), ook de lokale producten van Samos kopen, zoals olijven,kruiden, honing en keramiek.

  • The omgeving van Ireon - Samos

    De omgeving is prachtig; of u nu wilt genieten van de natuur door het maken van een wandeling, door misschien de olijf- en wijngaarden (waar de beroemde Samos wijn vandaan komt), ofwel langs het lange strand om te genieten van de zee of natuurlijk gwoon lui op het strand te liggen en te zwemmen in de heerlijke egeische zee. De stranden in en rond Ireon zijn hiervoor ideaal gezien het klimaat in het zuiden van Samos erg mild is en daarom de zee in de zomer doorgaans aangenaam rustig is.

  • Het haventje van Ireon - nog dagelijks visvangst

    Natuurlijk, Ireon heeft inmiddels zijn deel van het toerisme gekregen, met een nachtclub en bars, maar ook het traditionele leven is gebleven. Vooral bij de kleine haven, waar de vissers hun visnetten repareren nadat ze 's midddags van het vissen terugkomen. In de avond kunt u genieten van o.a een verse vis maaltijd in een van de kleine taverna's.